torsdag 11 september 2014

My angel Little Nell

När jag var sådär lite halvliten och halvstor var mitt namn Nell för alla mina vänner. Nu hör man det bara när man träffar på de gamla kompisarna.


Så plötsligt en dag, för några år sedan, när vi vandrade i VresrosElisabeths trädgård presenteras jag för "Little Nell". En alldeles underskön namnlike. Personkemin mellan oss var omedelbar trots att vi är olika arter (så tänkte jag när jag mötte sambon första gången också). 


Jag bad Elisabeth om att utifall hon fick en planta över någongång så kunde hon väl tänka på mej. Och jojemen, visst blev det en planta till mig. Nell har funnit sin plats i min trädgård och växer frodigt. Jag e så gla' i henne! Speciellt att hon bär mitt namn också.

Speciellt var det ju också när Elisabeth kom en dag och berättade att hon visst blandat ihop sina clematisar. Den jag fått heter "My Angel"......

3 kommentarer:

 1. Vad spelar namnet för roll, bara det är vackert.
  Kram Anneli

  SvaraRadera
 2. Åh så fin! Extra glad blir man för allt som blommar så här sent på säsongen. Men vad är det för en clematis, vad heter den mer än Little Angel?
  Ha en fin höst hälsar Margareta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Margareta! Det ska vara en hybrid mellan c.orientalis och c.intricata enligt vad jag kan läsa mig till. Visst är hon underbar!

   Radera

Jag blir jätteglad om du skriver en hälsning.

Har du ingen egen blogg eller googlekonto, klicka i Anonym så kan du skriva en hälsning ändå.