I helgen blev det koreansk inspiration i grytorna. Bläddrade i Ica's 'Buffe' och blev sugen när jag kom till reportaget om mästerkockskvinnan Jennies matlagning. Efter lite omdirigerande i receptet och några timmars långkok fick vi njuta av en såå god måltid. Revben a la Bibimbapstyle, marinerad spenat med sesam och gurkkimchi maldes gott ner med en dansk öl!
Burken med chiliflakes tömdes raskt i rätterna, men vad gör väl det när man har hela sommarens skörd torkad på lager. Fram med kaffekvarnen och det maldes så att ungarna hostade i angränsande rum! Denna omgången flakes blev en blandning av sommarens chilifrukter. Vad sägs om........
Hot Lemon
Mörka små godningar från den varigerade chilin
Star Flame
Czechoslovakian Black
Pasilla
....som poesi, va!?
Nominom säger jag.
SvaraRaderaAntar att kaffet kommer att bli starkt nästa gång!
Kramar
Vi-måste-ses-snart!