tisdag 20 augusti 2013

Austin och Ernst. På en o samma dag!

Som den kära Rosenvit redan bloggat om ikväll så for jag inom Blomsterlandet i eftermiddags. Inte var det meningen att mina vägar skulle korsa den butiken idag, men liksom Herrens vägar (ja, inte min sambos då alltså!) äro outgrundliga så kan även mina vara det. Eller så har det bara rätt och slätt med den kapitalistiskt kommersiella vägen att göra; Att Cheapy alltid ligger intill Blomsterlandet... Enkelt sagt; Jag skulle till Cheapy för att köpa grillbriketter och parkeringen liksom sammanföll.
 
Charles Darwin
Varför förklarar jag mig. Inser nu att jag behöver hjälp med mitt Trädgårdberoende. Not.

Och vad vill jag ha sagt? egentligen ingenting mer än att jag fyndade. Finfina mörkhyade dahlior för 20 kr stycket och 2 Austinrosor. Mumma! När jag sedan varit och handlat på Willys (som alltid också ligger på tomten intill) och hoppade in i bilen blev jag alldeles och fullt bedövad av rosendoften som slog emot mig därinne i kupén.

Claire Austin
Ja, så är det. Så lite sätter en trädgårdsnörds känslor i brand.

Och medan jag skriver detta får jag sms av en vän. Hon har just fått skorpor bakade av självaste Ernst. Jag skrattar högt, det är humor! Attans att man är glutenintolerant, annars hade jag satt mig på cykeln och hjälp henne knapra!

T.om krukan från Austin har klass!

1 kommentar:

  1. Det finns beroende och det finns beroende. Ditt (ja, mitt oxå för den delen) är ju definitivt av det nyttiga slaget!

    Och snart har plantskolan nära mig 50 % på alla uteväxter... Gissa om jag ska dit?

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du skriver en hälsning.

Har du ingen egen blogg eller googlekonto, klicka i Anonym så kan du skriva en hälsning ändå.