söndag 28 augusti 2011

Orkanen Irene...

...nedgraderades till tropisk storm, ändrade riktning och for en sväng över mitt växthus i natt. Så var det. För inte tänker jag ge med mig och erkänna att sambon har rätt när han säger att vi måste plocka fram motorsågen och fälla ännu en björk. Aldrig! Väl?


5 kommentarer:

 1. Ojoj, det där ser inte bra ut.
  Ibland måste man kanske fälla, eller???

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Jäkla skit! eller nått kan jag tro att du klämde fram. Jag håller med Mattias. Låt honom få veta var du gömt motorsågen, han kommer att göra dig en god gärning.
  Vilken snygg bakgrund, hur har du gjort?

  Kram
  Anna

  SvaraRadera
 3. Nej, vad trist! Både på växthuset och på den eventuella björkfällningen. Man vill ju gärna ha lite stora träd i trädgården, men inte till vilket pris som helst.

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Tråkigt på ditt växthus... sambon kanske har rätt trots allt?

  Du undrade om mitt körsbärsplommon, vem som ursprungligen hade planterat det men det vet jag inte. Däremot bodde den halvstora grabbens (alltså min pappas) mormor och morfar på en gammal släktgård på den sydskånska slätten nära Trelleborg. Inte otroligt att trädet planterats av någon ännu äldre släkting men det vet jag inte... men det hade varit häftigt!

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 5. Här hade man ju hoppats på support....Inte ska väl trädet bort. Stammen är ju så sagolikt vacker med sin glänsande vita bark intill växthuset... man kanske kan sätta upp någonslags skydd a la cirkusräddningsnät. Eller nåt...Jag trodde ju att råden skulle hagla!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du skriver en hälsning.

Har du ingen egen blogg eller googlekonto, klicka i Anonym så kan du skriva en hälsning ändå.