Hur svänger man ihop en trevlig lördagseftermiddag med väninnan, var det någon som undrade. Här kommer receptet.
Blanda 180 gram glutenfri mjölblandning, 2 dl socker, 2 msk kakao, 1 msk vaniljsocker,2 tsk bakpulver och 1 tsk fiberhusk.
Tillsätt 1½ dl hett nybryggt kaffe och 150 gram smält smör.
Vispa 2 ägg och häll i dom i smeten.
Blanda kärleksfullt och häll upp smeten i smörjd och kokosbeströdd form. In i ugnen på 175 grader i 35-40 minuter.
Smält 100 gram vit choklad och blanda med 100 gram Philadelphiaost och 1 dl florsocker. Bred på något avsvalnad kaka. Garnera med strimlade apelsinskal.
Servera kakan på en solvarm terass tillsammans med ett eller flera glas (helst så kitchiga som möjligt!) väl kyld jordgubbsbubbel.
Låter som ett toppenrecept! Ska lägga det på minnet:)
SvaraRaderaGo´kväll,
Rebecca