fredag 12 juli 2013

En lång resa

Han har gjort en lång resa. Från att ha blivit upphittad och räddad av Nordvästra Skånes loppiskung (läs: min pappa) och transporterad till Sjövik i Dalsjöfors har han nu hamnat i Falkenberg. Tanken var att han skulle ha spenderat sin ålderdom med att sprida värme vid sjökanten i Dalsjöträdgården. Där vi sitter några sommarkvällar varje år och grillar något litet korvastycke. Men hur än sambon funderade och fiffikusklurade så fick han inte den platsen vi tänkt. Den gamla raserade eldstaden där får duga ännu ett tag.
 

Viking, han åkte alltså med oss hem igen idag och kommer att få en roll i ett av sommarens projekt..... Välkommen hem, Viking! 


(Och, ja, jag vet, urusla mobilbilder...men det eller inget.)

3 kommentarer:

 1. Snyggare Viking har jag aldrig sett och vilket härligt projekt det kan bli. Kanske nått med den nya grönsakslåde du pratade om.

  Kram
  Lite varmare Anna

  SvaraRadera
 2. Snyggare Viking har jag aldrig sett och vilket härligt projekt det kan bli. Kanske nått med den nya grönsakslåde du pratade om.

  Kram
  Lite varmare Anna

  SvaraRadera
 3. Snyggare Viking har jag aldrig sett och vilket härligt projekt det kan bli. Kanske nått med den nya grönsakslåde du pratade om.

  Kram
  Lite varmare Anna

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du skriver en hälsning.

Har du ingen egen blogg eller googlekonto, klicka i Anonym så kan du skriva en hälsning ändå.