torsdag 23 augusti 2012

Välkommen höst!

Ja, det får jag väl säga trots att jag inte riktigt kan känna att jag menar det.

Trädgården står i sitt bästa flor och anar inte att döden för den här gången är nära. Nä, vem anar det när det så är dags...?

Det här blev ju en positiv början på första blogginlägget på länge...men jag lovar att här flödar positiviteten som aldrig förr! Mitt shed, mitt lider, mitt växthusbygge med tillhörande förråd är pågång! Plintarna är avvägda, sockeln anlagd... Behöver jag tillägga att sambon kommer att få en godnattpuss ikväll?

Nu blir det ryggläge i uterummet (nu läste ni fel! ORANGERIET stod det ju. Remember?!) med nya Allt om Trädgård (som man fick TVÅ av idag...fel på packningsmaskinen, eller dom bara ser mig som en bra kund kanske? Prenumerant sen första numret...) för att smälta den thaiinspirerade grytan innan läggdags.

Det av thaibasilikan som klarade sig undan grytan i kväll4 kommentarer:

 1. Förstår att du mår som en prinsessa, det förtjänar du!

  Kramar
  Annapanna

  SvaraRadera
 2. I går åkte jag till Båstad för jag tänkte nu är det lite höst och inte så mycket folk, men oj vad folk!!! Så det är nog inte höst! Så spännande bygge ni håller på med!/Lila-Christina

  SvaraRadera
 3. Härligt att sambon gjort sig förtjänt av en godnattpuss! Önskar fortsatt lycka med både pussandet och byggandet.

  PS Tack för att du "hiade" mig angående buskarna från hell. De kommer att få vara kvar, med en häck framför. Tror jag iaf ;)

  SvaraRadera
 4. Sitter här vid datorn och letar efter Hallänska Trädgårdbloggar. Är på väg att flytta "hem", vill då komma i kontakt med likasinnade. Har tänkt att bli meddlem i Uppstickarna då också. Flytten, rent fysiskt bli våren 2014. Fast hus och trädgård, i inlandet har vi redan.
  Jag kommer att höra av mig igen.Har massa frågor!
  /Anita B.

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du skriver en hälsning.

Har du ingen egen blogg eller googlekonto, klicka i Anonym så kan du skriva en hälsning ändå.