tisdag 5 oktober 2010

Lurad...

...tror jag att jag är. Visst ser denna Colchicum alboplenum ovanligt enkel ut i blomman. I alla fall för att vara köpt som en dubbel...


Köpte den av Holländarna på Sofieros Stora Trädgårdsfest. Många är det som man hört blivit besvikna på inköp från dom. Vi får väl se hur den artar sig framöver. Fortsättning följer.....

3 kommentarer:

 1. Du sa ju att du va skeptisk till holländarna. Du ska gå på magkänslan. Men i vilket fall som tycker jag att denna är fin (diplomatiska jag)

  Kram
  Anna

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Så tråkigt att du fått fel Colchicum. Jag har för mig att det är en dyr liten historia. Kanske skulle du vända dig till företaget som sålt lökarna till dig ? Har du adressen dit eller vill du ha hjälp ? Jag kan nog få fatt i den genom vår mässarrangör Country Fair.
  Hälsar Cecilia Wingård på Sofiero (042 102502)

  SvaraRadera
 3. Tack snälla du, men jag köpte bara en enda så jag orkar faktiskt inte klaga. Dumt kanske eftersom det säkert skulle hjälpa till att få andra att inte bli lurade. Tyvärr har jag genom åren hört många som blivit besvikna på denna leverantören, därför skrev jag ut det "högt" här på min blogg.

  Annette

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du skriver en hälsning.

Har du ingen egen blogg eller googlekonto, klicka i Anonym så kan du skriva en hälsning ändå.